Satılık!

670.00

SKU: ST1341711 Kategori:
Kargo bilgilendirme
Kargo bilgilendirme
Haftaiçi saat 16.00'a kadar ödemesi onaylanan siparişler aynı gün yurtiçi kargoya verilmektedir. Akşam 7'ye veya ertesi gün sabah 10.00'a kadar size SMS gelecektir Yurtiçi tarafından. Kargolar en geç 3 günde size ulaşmaktadır.
İade ve Değişim
İade ve Değişim
Satın aldığınınz ürünü keyfi olarak iade edemezsiniz. Keyfi olarak değişim yapabilirsiniz kargo ücreti size aittir. +70 TL Sorunlu gelen ürünler için kargo ücret bize aittir, aynı ürün mevcut ise gönderilir aksi durumda size bildirilir farklı ürün veya iade sağlanır. Lütfen kargonuzu açarken video çekiniz!
Orijinallik sorgulama
Orijinallik sorgulama
Tüm ürünlerimiz kapalı kutu, 0 ve barkodlu olarak gelmektedir. Ürün kutusu üzerindeki QR kodu okutarak orijinallik doğrulayabilirsiniz.

Açıklama

Voopoo Drag Nano 2 Kartuş, Drag Nano 2 pod cihazına mükemmel bir uyum sağlar. Ayrıca, Vinci Q, Vinci Royal Edition, Drag Nano 2, Vinci Pod and Vinci Pod SE kartuşlarıyla da aynıdır. Bu uyumluluk, kullanıcılara Drag Nano 2 pod cihazları için yedek veya farklı bir deneyim arayanlar için Vinci Pod kartuşlarını kullanma esnekliği sunar.

Hem Drag Nano 2 hem de Vinci Pod kullanıcıları, bu kartuşların kullanımı sayesinde vaping deneyimlerini kolayca özelleştirebilirler.

 

Voopoo Drag Nano 2 Kartuş Kutu İçeriği

Kutu içerisinden 3 adet 2ml likit kapasiteli Voopoo Drag Nano 2 Yedek Kartuş çıkmaktadır.

 

Voopoo Drag Nano 2 Kartuş Kutu İçeriği

 

Voopoo Drag Nano 2 Kartuş Çeşitleri

  1. Drag Nano 2 1.2 ohm Kartuş: Bu kartuş, daha yüksek dirence sahiptir ve MTL (Ağızdan Akciğer) çekim tarzı için uygundur. Ayrıca daha yoğun duman üretir.
  2. Drag Nano 2 0.8 ohm Kartuş: Bu kartuş, daha düşük dirence sahiptir ve DTL (Doğrudan Akciğer) çekim tarzı için idealdir. Daha fazla buhar üretir ve lezzet sunar.

Kullanıcılar, kişisel tercihlerine göre bu kartuşlardan birini seçebilirler ve vaping deneyimlerini buna göre özelleştirebilirler.

 

Voopoo Drag Nano 2 Kartuş Çeşitleri

 

Voopoo Drag Nano 2 Kartuş Tanıtım 

VooPoo Drag Nano 2’nin yedek kartuş modelleri, bu kompakt pod sistemi için önemli bir bileşen olarak öne çıkar. Bu yedek kartuşlar, orijinal kartuşunuzda meydana gelebilecek herhangi bir aşınma veya kullanım sonucu ortaya çıkabilecek problemlere karşı yedek parça olarak kullanılır. Her biri 2 ml’lik likit kapasitesine sahip olan bu yedek kartuşlar, vaping deneyiminizi uzatmanıza yardımcı olur. Ayrıca, bu kartuşlar, üstten dolum özelliğine sahiptir, bu da likit eklemeyi pratik ve sorunsuz bir hale getirir. Yedek kartuşlarını kolayca değiştirerek, temiz ve lezzetli bir vaping deneyimi sağlayabilirsiniz. Bu kartuşlar, kullanıcıların vaping cihazlarını sorunsuz bir şekilde kullanmalarını sağlar.

 

Voopoo Drag Nano 2 Kartuş Likit Kullanımı

VooPoo Drag Nano2 Kartuş‘ları, her türlü likit kullanımına uygundur ve üstten dolum özelliği ile kullanıcıların likit eklemesi son derece kolaydır. Bu özellik, çeşitli likit türlerini kullanıcıların tercihlerine göre doldurmayı sağlar, bu da vaping deneyimini kişiselleştirmek isteyenler için büyük bir avantajdır. Kullanıcılar, likitlerini sorunsuz bir şekilde ekleyebilirler, böylece her seferinde temiz ve tatmin edici bir vaping deneyimi elde ederler. Bu kartuşlar, geniş bir likit yelpazesi ile uyumlu olmaları nedeniyle likit seçeneklerinizi özgürce keşfetmenizi sağlar.

 

Voopoo Drag Nano 2 Kartuş Likit Kullanımı

Yorumlar

Henüz yorum yok.

"Voopoo Drag Nano 2 Kartuş " için yorum yapan ilk kişi siz olun