Satılık!

940.00

Aroma: Özel olarak kavrulmuş tütünün kadifemsi tadı, odunsu notalar ve hafif canlandırıcı bir renk tonu ile.
Gövde – ★★☆☆☆ 2/5
Yoğunluk – ★★★☆☆ 3/5
Aroma – ★★★★☆ 4/5

SKU: ST5674369 Kategori:
Kargo bilgilendirme
Kargo bilgilendirme
Haftaiçi saat 16.00'a kadar ödemesi onaylanan siparişler aynı gün yurtiçi kargoya verilmektedir. Akşam 7'ye veya ertesi gün sabah 10.00'a kadar size SMS gelecektir Yurtiçi tarafından. Kargolar en geç 3 günde size ulaşmaktadır.
İade ve Değişim
İade ve Değişim
Satın aldığınınz ürünü keyfi olarak iade edemezsiniz. Keyfi olarak değişim yapabilirsiniz kargo ücreti size aittir. +70 TL Sorunlu gelen ürünler için kargo ücret bize aittir, aynı ürün mevcut ise gönderilir aksi durumda size bildirilir farklı ürün veya iade sağlanır. Lütfen kargonuzu açarken video çekiniz!
Orijinallik sorgulama
Orijinallik sorgulama
Tüm ürünlerimiz kapalı kutu, 0 ve barkodlu olarak gelmektedir. Ürün kutusu üzerindeki QR kodu okutarak orijinallik doğrulayabilirsiniz.

Açıklama

Heets Gold label selection Parliament’in, tütünün saf aromasını mükemmel bir baharatlı tat tonuyla tamamlayan damak tadınıza yoğun ve benzersiz bir etki verdiği bilinmektedir. Duyulara muazzam bir keyif getiren uyumlu bir kombinasyonla sonuçlanan, büyük bir incelik ve deneyimle incelikle işlenmiştir. Uzun süreli tadı garanti eden, özenle seçilmiş tütün ve diğer tatlandırıcı bileşenler kullanılarak yapılır.

Dengeli ve taze bir lezzet deneyimi için mükemmel bir seçimdir. Her nefeste damak tadınızı ustaca uyaran kendine özgü lezzetinin incelikli arıtımıyla kendinizi şımartın. Kullanımınızı yepyeni bir seviyeye taşıyın ve bu kaliteli tütünün zarafeti, işçiliği ve eşsiz tadı temsil ettiği için lüksün ne demek olduğunu deneyimleyin. Heets Gold tütünün saf aroması, sigara içenler arasında eşsiz bir tat yaratan mükemmel bir baharatlı tat rengiyle tamamlanıyor.

Fabrika Mühürlü ve Açılmamış
1 Koli İçeriği: 10 Paket / 200 Çubuk
Ağırlık: 250 gr
Tek çubuktaki tütün karışımının net ağırlığı: 6,1 g

Yorumlar

Henüz yorum yok.

"Heets Gold Label Selectıon " için yorum yapan ilk kişi siz olun